Brillenwinkel Hoogeveen
move cursor
10:57:22
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Brillenwinkel Hoogeveen

Brillenwinkel Hoogeveen

Bent u op zoek naar een brillenwinkel in de omgeving van Hoogeveen? Dan bent u bij Kluin Opticiens aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Meppel aan de Hoofdstraat 30. Heeft u al jaren een bril en ineens weer last van hoofdpijn en slecht zicht? Uw zicht kan in de loop van de jaren veranderen. Wij adviseren u altijd voor aanschaf van een bril een oogmeting te doen. Onze experts helpen u graag verder. Echter, het is wel noodzakelijk om een afspraak te maken voor een oogmeting.

Contactlenzen bij brillenwinkel Hoogeveen

In onze brillenwinkel in omgeving Hoogeveen hebben wij een brede collectie aan kwalitatieve contactlenzen. Wij weten dat contactlenzen steeds populairder worden. Door onze samenwerking met alle contactlensleveranciers in Nederland beschikken we over een enorme variëteit aan contactlenzen, van hoge tot lage sterktes en van droge tot natte ogen hebben wij de perfecte contactlens voor u. Heeft u nooit eerder lenzen gehad en weet u dus niet of u de harde of zachte lenzen nodig heeft? Geen probleem, onze experts hebben een oog voor detail en adviseren u over de best passende lens.

Ons assortiment

Naast het complete assortiment aan kwalitatieve contactlenzen in onze brillenwinkel in omgeving Hoogeveen, bent u ook voor zonnebrillen en kinderbrillen bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij een ruim assortiment aan zonnebrillen en kinderbrillen. Wij hebben zonnebrillen van diverse topmerken, als Ray-Ban, Ralph Lauren, Gucci en nog veel meer. Al onze zonnebrillen zijn bij ons uitgevoerd met een 400 nanometer UV filter ABC. Wij weten als geen ander hoe lastig het is om online een zonnebril aan te schaffen, daarom bieden wij u de mogelijkheid om een kijkje te komen in onze brillenwinkel gevestigd in omgeving Hoogeveen. Onze specialisten helpen u hier graag verder met het kiezen van een passende zonnebril. Naast het ruime assortiment aan zonnebrillen, hebben wij ook nog kinderbrillen van onder andere merken, als Nike en Youpi. In elke kleur, stijl en maat is er wel een perfect montuur voor uw kind. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan merken brillen in onze brillenwinkel gevestigd in omgeving Hoogeveen en laat je adviseren door onze oogexperts!

Waarom Kluin Opticiens?

Bij Kluin Opticiens hebben wij een brede collectie brillen die bij elke specifieke behoefte in Hoogeveen en omgeving past. Bij ons staan deskundigheid en zorg voorop. Zo houden wij rekening met jouw dagelijkse werkzaamheden, budget en wensen. Door de jarenlange ervaring in de optiek, beschikken de specialisten van Kluin Opticiens al ruim 20 jaar over de nieuwste kennis in de optiekwereld. Daarnaast beschikken wij over diverse soorten glazen voor uw brillen in Hoogeveen en omgeving. Enkelvoudig, bifocaal, multifocaal of toch een ander soort glazen nodig? Geen zorgen, bij Kluin Opticiens beschikken wij over een breed aanbod glazen. Bekijk hier gerust de mogelijkheden.

Neem contact op

Heeft u vragen over welke brillen het best bij u passen in Hoogeveen en omgeving? Neemt u dan gerust telefonisch contact op of kom langs voor geheel vrijblijvend advies in onze brillenwinkel gevestigd in Hoogeveen. Wilt u langskomen in onze winkel? Dat kan natuurlijk! Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Bent u niet bereid om in onze fysieke winkel, maar heeft u vragen of opmerkingen over een van onze brillen of lenzen? U kunt dan geheel vrijblijvend het contactformulier invullen op onze website. Wij helpen u zo spoedig mogelijk verder.

 

 

Mooi Montuur Brillenwinkel Hoogeveen

    ×

    Afspraak maken