Oogzorg
move cursor
12:01:00
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Oogzorg

Uw ogen zijn onze zorg

Oogzorg is een breed begrip. Het is meer dan alleen een goed stel glazen, ook een goede pasvorm en een montuur dat met zorg is uitgezocht vallen hieronder. Ons streven is om met zorg en deskundigheid het beste montuur en de meest geschikte brillenglazen voor jou te vinden. Daarbij houden we rekening met jouw wensen, budget, beroep en alledaagse werkzaamheden.

Oog voor detail

Jouw ogen, onze zorg. Dat is simpel gezegd waar wij naar streven. Een montuur kan mooi, hip en trendy zijn maar hij is er allereerst om je ogen de juiste ondersteuning te bieden. Dit begint met het bepalen van de sterkte en het vaststellen van eventuele oogafwijkingen. Hiervoor kan speciaal glas nodig zijn. Of misschien is multifocaal wel het best in jouw situatie, omdat je de bril gebruikt voor veraf en dichtbij. Vervolgens kijken we naar de vorm van je gezicht om te bepalen welk model het best past. Niet alleen omdat dit mooier staat, maar ook om de pasvorm te bepalen. Geen bril die van je neus afzakt of één die rode plekken veroorzaakt omdat hij nét niet past. De juiste oogzorg is het halve werk!

Oogzorg met smaak

De trends op brillengebied zijn zeer divers. In elke kleur, maat en smaak is wel een ‘ kek brilletje’  te vinden. Wil je een statement maken met je bril? Kies dan voor een vrolijke knalkleur (of meerdere kleuren) en een opvallend breed montuur. Houd je het liever wat meer ingetogen? Dan biedt onze collectie ook strakke en stijlvolle monturen. De juiste oogzorg is één, maar een goede pasvorm en een model waar jij de prettig bij voelt zijn ook zeker niet onbelangrijk voor het dagelijks gebruik van een bril. Kom langs in de winkel om onze collectie te bekijken en verschillende modellen te proberen.

Oogzorg op maat

Al jaren een bril en toch ineens weer last van hoofdpijn en slecht zicht? De oogsterkte kan in de loop der jaren veranderen: verbeteren of verslechteren. Wij adviseren om voor aanschaf van een nieuwe bril altijd eerst een oogmeting te doen. Onze oogexperts helpen graag. Hiervoor is het wel nodig om een afspraak te maken. Is het de eerste keer dat je een bril nodig hebt, dan is een oogmeting zeker een must. Loop gerust binnen in onze winkel in Meppel voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak. Zij kunnen je ook adviseren over de juiste pasvorm, het model dat bij jouw gezichtsvorm past en elke andere vraag op brillengebied.

opticiens kluin Meppel

    ×

    Afspraak maken