Monturen
move cursor
16:26:43
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Monturen

Monturen

Minimalistisch, strak design, zwart, blauw, rood, ronde glazen, vierkant. Monturen zijn er in vele soorten en maten. Het vinden van de juiste bril kan dus een hele opgave zijn. Zoek je een montuur voor een speciale gelegenheid, één voor het lezen of een bril voor elke dag? Wat je wensen ook zijn, wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Eén waar je jaren plezier van zult hebben.

Doe je ogen een plezier

Brillen zijn er allereerst om je ogen te ondersteunen. Gaan je ogen achteruit en doe je daar niets aan, dan zul je waarschijnlijk last krijgen van hoofdpijn, dubbelzien en op den duur misschien zelfs wazig beeld. Doe je ogen een plezier en geef ze meer zicht! Onze oogexperts helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Om te beginnen door vast te stellen welke sterkte gewenst is en of er sprake is van eventuele oogafwijkingen. Hiermee bepalen we welke glazen nodig zijn. Maar om een keuze te kunnen maken uit ons monturen aanbod, kijken we ook naar de vorm van het gezicht. Een bril moet niet alleen functioneel zijn, maar ook helemaal jou!

Monturen van nu

Een kek brilletje van nu, wat is dat precies? De trends van het moment zijn uiteenlopend. Van een strakke statement bril, die jouw outfit helemaal afmaakt tot monturen in knalkleuren met hippe decoraties. Een kwestie van smaak, noemen we het vaak. En dat is precies wat het is. Vertel ons waar je naar op zoek bent en wij vinden de juiste bril voor elke gelegenheid. Bekijk het uitgebreide aanbod aan merkbrillen in onze winkel in Meppel en laat je adviseren door onze oogexperts.

Persoonlijk advies over monturen

Ogen kunnen in de loop der tijd verbeteren of achteruit gaan. Bril kopen? Dan adviseren wij altijd om eerst een oogmeting te doen. Zelfs al heb je al jaren dezelfde sterkte, je kan nooit zeker genoeg zijn. Heb je al een bepaalde stijl ‘op het oog’  of kunnen wij je adviseren? Onze medewerkers staan klaar voor al dit soort vragen. Onze oogexperts kunnen je adviseren over sterkte, kleur, stijl en elke andere vraag op het gebied van monturen.

Monturen

    ×

    Afspraak maken