Kinderbrillen
move cursor
14:23:10
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Kinderbrillen

Kinderbrillen in Meppel

Waar het kiezen van het juiste montuur voor volwassenen al lastig kan zijn, is dit voor kinderen vaak nog een stapje moeilijker. Voor het eerst met een bril naar school. Een nieuwe look. Zullen ze me niet uitlachen? Nee joh! Een bril is tegenwoordig niets om je voor te schamen, maar juist een accessoire om me te pronken. Met de trendy kinderbrillen van Kluin Opticiens stelen jouw kids de show op het schoolplein.

Kinderbrillen: zien en gezien worden

Wij hebben een uitgebreide collectie kinderbrillen. In elke kleur, stijl en maat is wel een perfect montuur te krijgen. Om deze te vinden, kijken onze medewerkers allereerst naar eventuele oogafwijkingen en de gewenste glassterkte, want dat is natuurlijk dé reden om een bril aan te schaffen. Maar ‘het oog wil ook wat’. Daarom letten we bij het aanmeten van de juiste bril ook op de vorm van het gezicht om de juiste stijl te vinden. Zien en gezien worden, daar draait het om bij ons!

De trends van nu voor kinderbrillen

Zien en gezien worden dus. Met een model van nu. De trends van het moment zijn uiteenlopend. Wil je knallen met kleur? Een hippe kinderbril met breed montuur, helemaal in dezelfde stijl als je favoriete rode schoenen of paarse trui. Kan! Of juist liever een bril die niet opvalt? Een smal montuur: zwart, wit of zilverkleurig. Kan! Van prachtige variaties in mooie kleuren, met afgewerkte veren en decoraties tot een strak design montuur. Het kan allemaal! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan merken in de winkel in Meppel en laat je adviseren door onze oogexperts.

Persoonlijk advies

Ogen kunnen in de loop der tijd verbeteren of verslechteren. Kinderbril kopen, maar voor alle zekerheid toch nog een oogmeting doen? Of wil je graag eerst persoonlijk advies over je aanschaf? Je bent van harte welkom in onze winkel in Meppel. Onze oogexperts kunnen je adviseren over sterkte, kleur, stijl en elke andere vraag op het gebied van kinderbrillen.

  • Youpi
  • Nike
Kinderbrillen bij Kluin Opticiens

    ×

    Afspraak maken