Zorgverzekering
move cursor
11:06:46
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Zorgverzekering

Korting via de zorgverzekering

Via de zorgverzekering is het mogelijk om tot € 200,- korting te ontvangen op een bril van Kluin opticiens. Om een vergoeding voor een bril of contactlenzen te krijgen is wel altijd een aanvullende verzekering nodig. De meeste verzekeraars, zoals Zilveren Kruis Achmea, Univé, FBTO, Interpolis en Ditzo bieden hier een speciale module voor aan. De vergoeding kan per verzekeraar verschillen. Goed verzekerd voor brillen en toebehoren? Dan kan de korting bij ons oplopen voor € 200,-

Hoeveel korting geeft mijn zorgverzekering?

De korting die jij bij Kluin opticiens ontvangt is afhankelijk van jouw zorgverzekering. Bij wie loopt de verzekering? Heb ik een aanvullende polis? Welke voorwaarden gelden binnen mijn polis? Weten wat jouw korting is? Check het in de voorwaarden van je aanvullende module of neem contact op met jouw zorgaanbieder. Zij kunnen je alles vertellen over de vergoeding voor brillen, kinderbrillen en contactlenzen. Heb je een aanvullende polis? Dan krijg je bij ons hoe dan ook korting.

Kinderbrillen via de zorgverzekering

Kinderen t/m 12 jaar zijn bij de zorgaanbieder meeverzekerd via hun ouders. Voor hen gelden dezelfde polisvoorwaarden zoals vermeld op het polisblad van de ouder. Let op: vergoedt de verzekering € 200,- per jaar? Dan is dit maar één keer te gebruiken. Dat geldt voor zowel ouder, als kind. Jullie kunnen dus niet beiden het volledige bedrag besteden, maar samen met totaalbedrag per jaar laten vergoeden.

monturen

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de korting via de zorgverzekering contact op met één van onze experts. Zij kunnen je alles vertellen over deze aanbieding en je eventueel doorverwijzen naar de juiste aanvullende verzekering.

    Vraag het Kluin    Product Cat Kinderen

      ×

      Afspraak maken