Opticien Steenwijk
move cursor
19:05:36
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Opticien Steenwijk

Opticien Steenwijk

Ben je opzoek naar een opticien in de buurt van Steenwijk? Dan ben je bij Kluin Opticiens aan het juiste adres! Onze brillenwinkel is gevestigd aan de hoofdstraat 30 in Meppel, dit is ongeveer een kwartier rijden vanaf Steenwijk. Woon je in Steenwijk en wil je een nieuwe bril kopen bij een ervaren opticien? Zoek dan niet verder!

Waarom Kluin Opticiens?

Waarom zou je voor onze optiek vanaf Steenwijk naar Meppel komen? Onze brillenwinkel in de buurt van Steenwijk heeft veel ervaring, we bestaan namelijk al sinds 1862. In 1862 begon Derk Kluin als goud- en zilversmid met het maken van brillen in opdracht van de klant. Doordat onze opticien in de buurt van Steenwijk veel ervaring heeft, weten we voor al jouw problemen een oplossing te vinden. We helpen je graag met het kiezen van de juiste glazen en een goed montuur. We hebben een collectie die op elke specifieke behoefte aansluit. Bij ons advies houden we rekening met jouw wensen, budget en dagelijkse bezigheden. Deskundigheid en persoonlijke aandacht staan altijd voorop.

Oogzorg brillenwinkel Steenwijk

Het is belangrijk om goed te kunnen zien. In veel gevallen kan slecht zicht opgelost worden met een bril of met lenzen. Om ervoor te zorgen dat jij goed blijft zien bieden wij oogzorg aan. Een brilmontuur kan stylish zijn, maar het belangrijkste is dat je er goed doorheen kan kijken. Om daarvoor te zorgen heb je de juiste glazen nodig. We kijken welke glazen jij nodig hebt bepalen we door de sterkte en eventuele afwijkingen van je ogen te meten. Nadat er is onderzocht welke glazen jij nodig hebt helpen we je bij het kiezen van een montuur. Bij het kiezen van een passend montuur speelt gezichtsvorm een belangrijke rol. De twee belangrijkste factoren zijn dat hij goed staat en dat de pasvorm goed is. Een te grote bril kan bijvoorbeeld van je neus afzakken en een te kleine bril kan gaan irriteren. Wij zorgen ervoor dat jij met een bril naar huis gaat die goed staat, goed zit, en je goed laat zien. Als je voorkeur uitgaat naar lenzen is dit uiteraard ook mogelijk, onze opticien in de buurt van Steenwijk biedt naast brillen namelijk ook lenzen aan.

Assortiment opticien Steenwijk

Onze opticien in de buurt van Steenwijk biedt verschillende soorten brillen aan. Ons assortiment bestaat uit kinderbrillen, zonnebrillen en monturen voor brillen op sterkte. We hebben monturen in verschillende vormen, maten en kleuren van diverse topmerken, zoals Ray Ban, Polaroid en Mexx.

Contact opticien Steenwijk

Is een ervaren opticien met deskundig personeel in de buurt van Steenwijk waar jij naar op zoek bent? Neem dan nu contact met ons op. Maak een geheel vrijblijvende afspraak of vul ons contactformulier in. Onze experts helpen je graag verder!

 

 

Opticien Steenwijk

    ×

    Afspraak maken