Opticien Staphorst
move cursor
13:44:06
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Opticien Staphorst

Opticien Staphorst

Woon je in de buurt van Staphorst en zoek je een opticien? Wij bieden uitkomst. Je zicht is een belangrijk zintuig, dat snappen we als de beste. Daarom helpen we jou bij het optimaliseren ervan. Met een ruim assortiment aan brillen en lenzen zorgen we ervoor dat jij weer ziet wat je wilt zien en adviseren we over het verzorgen van je ogen!

Brillen

Als sinds jaar en dag is de bril het meest gebruikte hulpmiddel om iemands zicht te verbeteren. Waar een bril vroeger nog allesbehalve hip was, is hij inmiddels zelfs uitgegroeid tot mode-item. Men draagt hem, ondanks perfect zicht. Bij onze opticien in de buurt van Staphorst verkopen wij dan ook de mooiste en meest uiteenlopende monturen. Uiteraard bieden wij ook de bijbehorende glazen op sterkte. Daarvoor meten we met alle liefde jouw ogen, zodat de glazen juist aansluiten op jouw zicht.

Glazen heb je tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Wanneer je voor zowel veraf, als dichtbij een bril nodig hebt (in de volksmond ook wel: een ‘normale’ bril en een leesbril) is één bril tegenwoordig afdoende. De multifocale bril neemt daarbij de biofocale bril over. Biofocale brillen bevatten twee soorten glas (met alle na- en voordelen van dien), terwijl een multifocale bril slechts één soort glas bevat, waarmee het de functie van de biofocale bril al overneemt. Naast deze glazen, biedt Kluin Opticiens bij Staphorst er nog veel meer.

Lenzen

Lijkt een bril je niets of wil je graag overstappen naar lenzen? Dat kan! Ook in de wereld van de lenzen zijn wij als opticien bij Staphorst al jaren thuis. Men maakt daarin onderscheid tussen twee soorten lenzen:

  • Zachte lenzen
  • Harde lenzen

Beide soorten kennen hun voor- en nadelen. Zo sluit de zachte lens beter aan op je oog, waardoor de kans dat er wat onder komt – en dus de kans op irritaties – een stuk kleiner is. Daarnaast blijven ze beter zitten en is de gewenningsperiode relatief kort. Harde lenzen laten daarentegen meer zuurstof toe, zijn makkelijker schoon te houden en – niet onbelangrijk – hoef je maar één keer aan te schaffen. Zachte lenzen schaf je immers periodiek aan bij een opticien in de omgeving van Staphorst en vervang je doorgaans iedere maand.

Contact opticien Staphorst

Heb je nog vragen over het dragen van een bril of lenzen? Of zoek je een opticien in de buurt van Staphorst? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Ons team aan specialisten staat klaar om je hartelijk te ontvangen en te helpen met al je keuzes omtrent brillen, lenzen en zicht.

Bril bij opticien Staphorst

    ×

    Afspraak maken