Contactlenzen Meppel
move cursor
18:27:48
Wij zijn aangesloten bij: Aangesloten bij

Contactlenzen Meppel

Contactlenzen Meppel

Op zoek naar contactlenzen in Meppel? Kluin Opticiens zit gevestigd aan de aan de Hoofdstraat, in het westen van Meppel. Als opticien zijn wij thuis van alle markten binnen de optiek en helpen we onze klanten graag aan de beste oogoplossingen. Je zicht is immers een cruciaal zintuig. Of het nu is ter vervanging van een bril, voor erbij of om voor het eerst een visueel hulpmiddel te gebruiken, de prettigste contactlenzen vind je in Meppel bij Kluin Opticiens!

Het belang van goede lenzen

Meer dan 60% van alle mensen in Nederland maakt gebruik van visuele hulpmiddelen – ofwel draagt lenzen of een bril. Het is dus niet zo vreemd dat jouw ogen behoefte hebben aan contactlenzen in Meppel.

Nog nooit contactlenzen gedragen?

Zodra je merkt dat je zicht niet meer is wat het is geweest, raden we je aan actie te ondernemen. Slecht zicht kan namelijk leiden tot nóg slechter zicht. Je ogen werken extra hard op het mindere zicht te corrigeren, waardoor ze nog harder achteruit kunnen gaan. Het dragen van lenzen (of een bril) voorkomt dit en kan er soms zelfs voor zorgen, dat je zicht natuurlijk herstelt. Kom voor contactlenzen dus langs in Meppel!

Contactlenzen vervangen voor een bril

Draag je op dit moment een bril, maar wil je in Meppel overstappen naar contactlenzen? Dat kan! Beide hebben hun voor- en nadelen, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Zo kun je contactlenzen niet voor onbepaalde tijd dragen en zullen je ogen moeten wennen aan het dragen ervan. Kom daarentegen gerust langs voor een afspraak, dan zullen we al jouw vragen beantwoorden.

Nieuwe contactlenzen bestellen in Meppel

Wanneer je op dit moment als contactlenzen draagt, ben je vast al op de hoogte van alle voor- en nadelen. Toch blijkt uit onze ervaring dat er genoeg te optimaliseren valt. Zo bestaan er talloze verschillen soorten lenzen, die misschien wel beter aansluiten op jouw ogen dan je huidige contactlenzen. Het meest bekende verschil in de lenzenwereld is het verschil tussen harde en zachte lenzen. Maar ook van bijvoorbeeld zachte contactlenzen bestaan in Meppel bij Kluin Opticiens weer allerlei soorten. De verschillen betreffen voornamelijk het verschil in de doorlatendheid van zuurstof. Een gebrek hieraan valt te herkennen aan rode adertjes naast je iris.

Afspraak voor contactlenzen in Meppel

Kom voor vragen over contactlenzen gerust bij ons langs. Ons team aan specialisten staat klaar om ze te beantwoorden en jou verder te helpen bij de keuze in contactlenzen. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken in Meppel voor contactlenzen. We hopen je binnenkort te zien!

Vinger met contactlenzen in Meppel

    ×

    Afspraak maken